bonvi.cz >Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Soukromé údaje uživatelů našich stránek jsou pro nás velmi důležité a přísně dbáme na jejich ochranu. Návštěvnící stránek berou na vědomí a souhlasí s postupy ochrany dat s osobními údaji na webu https://bonvi.net (dále jen “stránky”).

TYPY SHROMÁŽĎOVANÝCH DAT

Mezi údaje shromážděné těmito stránkami jsou cookies údaje. Zajišťujeme pouze cookies pro analytické účely (informace o návštěvnosti)a to na základě oprávněného zájmu. Ze sbíraných údajů nelze zjistit konkrétního uživatele. Sbírané údaje jsou maximálně anonymizovány.

Jakékoli použití cookies, případně jiných nástrojů pro sledování v rámci stránek nebo služeb třetích stran, mají za cíl identifikovat preference uživatele (např. které části stránek jej nejvíce zajímají). Nikoli však identifikovat konkrétního uživatele. Zjišťovat preference uživatele patří do oprávněného zájmu a pomáhají ke zkvalitňování obsahu stránek a zvýšení přehlednosti na stránkách.

Cookies si můžete nastavit ve vašem internetovém prohlížeči.

BEZPEČNOST ZPRACOVÁNÍ DAT

Držitel osobních údajů uživatelů přijal veškerá nezbytná bezpečnostní opatření, aby zabránil úniku a zveřejnění osobních údajů. Majitel stránek shromažďující osobní údaje je zodpovědný za veškeré jejich zpracování, to i v případě využití externích stran a zaměstnanců.

Tok osobních dat směrem k majiteli stránek zabezpečuje SSL certifikát, který umožňuje důvěryhodný a šifrovaný přístup k této stránce

ODKAZOVÁNÍ NA DALŠÍ WEBY

Na stránkách se nachazí externí odkazy vedoucí na jiné webové stránky. Některé z nich mohou být affiliate odkazy.

Stránky https://bonvi.net se podílí na affiliate programech ověřených internetových obchodů.

Affiliate program eshopu za tímto účelem shromažďuje pouze osobní data cookies (která jsou jeho oprávněným zájmem). Stránky vibratory.org jsou za konverzního návštěvníka odměněny provizí. Její výše stanovují obecné podmínky programu.

ZÁKON

Toto prohlášení byle sestaveno zcela v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně dalších zákonů. Dozor nad ochranou osobních údajů vykonává Úřad na ochranu osobních údajů.

Provozovatel stránek je registrován ve veřejném registru úřadu a volně dohledatelný zde

VLASTNÍK ÚDAJŮ

https://bonvi.net

Zdeněk Přibyla, ič 04027574

Letecká 38, Ostrava 70030